sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Bodia, sporttia ja tsemppistä

Otsikko on viittaus Sepi Kumpulaiseen mielettömään hittiin. Ehei, herra ei jäänyt yhden hitin ihmeeksi ikimuistoisella Dippadaidappadaidadippadai-hymistelyllään, myös Bodia, sporttia ja tsemppistä nousi Huittisten paikallisen radiokanavan, Radio Länsituulen soittolistalle kärkipäähän.

Elämälleni on kuin taikaiskusta tullut mieluisaa sisältöä punttisharrastuksesta. No tätäpä on kestänyt ihan kokonaista kolme viikkoa ja tulokset ei vielä päätä huimaa, mutta pakkohan kesään mennessä on näkyä, että jotain on yritetty räpeltää? Hä? Eka jäsenyysviikko huipentui neljään treeniin viikossa ja lenkit päälle, kaksi seuraavaa kului niin, että onnistuin pääsemään salille viisi kertaa viikon aikana. Tai oikeastaan otin röyhkeästi itselleni aikaa kodinhoidolta ja perhe-elämältä. No sentään pari kertaa kävin ennen iltavuoroon menoa ja kerran pari kertaa koulutuksen jälkeen kun lapset jokatapauksessa olivat hoidossa. Tammikuussa on tainnut pari muutakn aloittaa elämäntaparemppansa. Vasta tänään ekaa kertaa tuli vastaan tyttö jolta jo aioin mennä kysymään kauanko neito on tehnyt superkroppansa eteen töitä, mutta en sitten viitsinyt, koska a) olisin masentunut saatuani kuulla, että neiti 20v on harrastanut monipuolista liikuntaa 6 kk:n iästä asti ja lihakset ja timmi kroppa on sen kaiken tulosta ja b) koska se nyt olisi vaan kuulostanut niin kertakaikkisen perverssiltä kun hikinen kolmekymppinen täti-ihminen tunnustaa kuolanneensa viimeiset 20 min juoksumatolla kymmenen vuotta nuoremman kropan perään...


Tätähän tässä tavoitellaan?

Josta päästäänkin seuraavaan ongelmaan: treenivaatteet. Miksi pirussa treenipaidat on mallia napa, ne nyt vaan on liian lyhyitä pitkäselkäiselle ja b) miten löytää omalle reitevälle ja persevälle kropalle hyvät housut? Mitään piip jazzhousuja en kyllä ala jalkaani vääntämään joten vaihtoehtoina lienee caprimallit ja shortsit. Etsintä jatkuu. Lauantain sovituskoppikärsimys karkailevan nuorimmaisen kanssa ei tuonut kuin tuskanhien otsalle. Sanonpa vaan, että sitten KUN mulla on tuollainen kroppa kuin tuolla ylläolevalla pimulla, kuljen samanlaisissa shortseissa ja napapaidassa yöt ja päivät. Piste.

Ei kommentteja: